5/30/2013

Udvari kalandok 2.0

Aki olvasta az előzményeket, az tudja, hogy a 4 naposra tervezett project 8. napján járunk. Kedden. Ekkor bukkan fel a várva várt inspector ellenőr, Jim. Én munkában voltam, csak G volt itthon. Először is kérte az építési engedályt, amink persze nem volt. Azután meg kérdi, hogy hol a lyuk? G. mutatja a bebetonozott szakadékot. Azt mondja Jim, de hát neki a méretét, mélységét kell látni.... 

5/29/2013

Udvari kalandok...

Nekiálltunk az udvar "átalakításának". Na jó, ez így marha magamutógatónak hangzik, mert ehhez a projecthez mi csak a pénzt és újabban a türelmet szolgáltatjuk. Bejött a meleg és az új ház udvara nyugati fekvésű... haha (ez nem jóízű kacaj, hanem kényszeredett). :) Nomármost az udvar design-ja elég minimalista volt:

5/13/2013

Festett szőnyeg? miiii????


Teljesen lenyűgöznek ezek a projectek. Először is a különböző, most divatos szőnyegekbe teljesen bele vagyok esve. Persze egyelőre nincs kilátás semmiféle szőnyegvásárlásra, mert a padlószőnyegre nem szívesen tennék egy másik réteget... De  azért gyönyörködni lehet...

5/11/2013

Inspirációk DIY-hoz

A Pinterestet böngészve elég sok ötletet találtam, ami szuper lenne DIY projectnek. Most sajnos anyagilag eléggé ki vagyunk facsarva, így próbálom csak gyűjteni az ötleteket egyelőre. Az udvarral kell kezdeni valamit, mert ez a sok kavics az agyunkra megy. Elvileg meg van rendelve, de csak május végén jönnek, nem tudom, hogy bírom ki. Bejött a hőség is, és a kövek csak úgy fűtenek délután (nyugati fekvesű az udvar).

5/06/2013

Takarítás

Hát hogy is mondjam... kurva koszosan laktak itt az előző lakók... A bank felvett takarítókat, akik nagyjából rendbehozták a házat... szerintük. Sikálni nem sikáltak, vagy ha igen, nem annyit, mint kellett volna. Megértem én, hogy miért, mert fogalmam nincs, hogy hány órát töltöttem takarítással, de 20 felett... Nem hiszem, hogy megfizették volna őket ilyen volumenű sikálásért.

5/01/2013

Mosogató...

Miközben kifestettük a garázst, a házban is munkálkodtunk. Mivel a ház foreclosure volt (amit a bank visszavett a tulajtól, mert nem fizették a törlesztést), nem volt elkényeztetve. El sem tudom képzelni, milyen állapotban lehetett, de a bank (eladó) kicseréltette a szőnyegpadlót és kifesttette az egész házat, valamint egy nagytakarításokn is átesett a ház - elvileg. Még így is rengeteg nyoma volt annak, hogy az előző tulaj szörnyen koszos volt.
Blog Widget by LinkWithin